АЈДЕ ДА ЦРТАМЕ ПРАВИЛНО

Најчесто малите ученици кога цртаат цртеж не внимаваат - кое,каде и колкаво да го нацртаат. Ова цртање преку приказна им помага : • Полесно да се снаоѓаат на работната површина при цртањето • Да внимаваат на односот помеѓу големината на објектот и неговата далечина . • Да се ослободат од стравот од неуспех при цртањето

1.0x

АЈДЕ ДА ЦРТАМЕ ПРАВИЛНО

Created 2 years ago

Duration 0:05:19
lesson view count 11
Најчесто малите ученици кога цртаат цртеж не внимаваат - кое,каде и колкаво да го нацртаат. Ова цртање преку приказна им помага : • Полесно да се снаоѓаат на работната површина при цртањето • Да внимаваат на односот помеѓу големината на објектот и неговата далечина . • Да се ослободат од стравот од неуспех при цртањето
Select the file type you wish to download