Здрава храна за да растеме без мана

Целта е учениците да се запознаат со животните процеси на живите организми, да се запознаат со храната која е неопходна за раст и правилен развој на организмот на човекот. Да дознаат која храна е здрава храна, а која е штетна храна за човекот.

Zdrava hranapravilna ishrana
1.0x

Здрава храна за да растеме без мана

Created 2 years ago

Duration 0:08:21
lesson view count 17
Целта е учениците да се запознаат со животните процеси на живите организми, да се запознаат со храната која е неопходна за раст и правилен развој на организмот на човекот. Да дознаат која храна е здрава храна, а која е штетна храна за човекот.
Select the file type you wish to download